Lelystadse Schaakvereniging

Jeugd

Elke donderdag van 18:45 tot 19:45 uur houdt de jeugdschaakclub LSV haar schaakavond. Jongens en meisjes van 6 tot 16 jaar worden hier in groepjes onder begeleiding bekend gemaakt met het schaakspel. Elke week worden tussen de pupillen ook partijen gespeeld voor de twee jeugdcompetities die door het hele jaar lopen. Vanaf stap 2 kunnen pupillen ook meedoen aan de officiële schaakcompetitie van de schaakbond (regio oost).

Schaken is een avontuurlijk denkspel en zit vol met verrassingen. Wie schaakt leert ook sportief gedrag aan. De trainers geven individueel les in niveaugroepjes, dus iedereen kan meedoen. De club gebruikt daarbij de officiële leermethoden van de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB).

De contributie is € 30 per schooljaar.

Plaats: Buurthuis de Krakeling: Atolplaza, Schor 1-9 Lelystad
Tijd: 18:45-19:45 uur.
Informatie: LSV jeugd, schaak-secretaris@live.nl

U bent van harte welkom!

De schaakclub is gevestigd in Buurthuis de Krakeling. De speelavond is op Donderdag. De jeugd speelt van 18.45 tot 19.45 en daarna beginnen de senioren.

Buurthuis de Krakeling
Atolplaza
Schor 1-9
Lelystad

E-mail: schaak-secretaris@live.nl

Neem contact op

Er is begeleiding voor de jeugd en ook voor beginnende volwassen schakers. Wij zien u graag op onze locatie verschijnen. De speelavond is op donderdagavond, u bent van harte welkom.

Telefoon

0320 - 850105
Wij staan je graag te woord.

Buurthuis de Krakeling

Atolplaza
Schor 1-9, Lelystad

E-mail

schaak-secretaris@live.nl
Of vul het contactformulier in.